Arkon portfolió

Tekintse meg ajánlatainkat!

Ingatlan.com

Az ingatlan.com 1997-ben bejegyzett domainnév, ma Magyarország piacvezető ingatlanhirdetési portálja.

Az ingatlanpiac szereplőinek (magánszemélyek, ingatlanközvetítők, ingatlanfejlesztők, üzleti ingatlannal rendelkezők) nyújtunk internetes szolgáltatásokat, ingatlanközvetítéssel nem foglalkozunk.

Küldetésünk, hogy megvalósítsuk a teljeskörű, etikus és hatékony ingatlanpiacot. Célunk, hogy minden ingatlan nálunk találjon új gazdára. Ezért arra törekszünk, hogy összegyűjtsük és mindenkinek elérhetővé tegyük a teljes magyar ingatlankínálatot.

Köpönyeg.hu

A Köpönyeg Magyarország legszerethetőbb, 15 napos időjárás-előrejelző portálja. A folyamatosan újdonságokkal előálló portál 2014-től a már a kültéri hobbik szerelmeseinek is ajánl egyedi tartalmakat, pl. a síelésnél napsütés és hóvastagság alapján választhat síterepet a Köpönyegre látogató, hamarosan pedig elkészülnek hobbikertészeknek és kerékpározó látogatóink számára fejlesztett felületeink.

A 2003 óta működő portálon mára naponta 250 ezren, havonta 1,3 millióan követik az időjárás-előrejelzést, weben, mobil oldalon és díjnyertes iOS és Android applikációinkban. A látogatók 15%-a már mobilról érkezik, az applikációkat pedig 87 ezren használják aktívan.

A 15 napos előrejelzés mellett nagyon népszerűek a rövidtávú előrejelzések, a műhold- illetve radarképek, a kullancstérkép is.